Wie zijn we?

chiro-logo
 Chiro Laat Ma-Rollen staat voor spel, vertier en veel plezier. We zijn elke zaterdagnamiddag te vinden op het Marollenplein te Sijsele van 14 tot 17u. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een bloeiende jeugdvereniging met ruim 100 leden, 20 enthousiaste leidsters en een geweldige volwassen begeleidster. Meiden van 6 tot 17 jaar zijn welkom bij ons om veel leuke spelletjes te spelen, hechte vriendschappen op te bouwen en zich vooral te pletter te amuseren.
Het gezegde klopt in dit geval zeker: wie niet in de Chiro gezeten heeft, heeft iets gemist in zijn leven. Want als je’t mij vraagt? CHIRO!

 damse-jeugdvereniging-vh-jaar
Met trots hebben we vernomen dat we, na een jaar gevuld met het vervullen van de meest uiteenlopende opdrachten, tot Damse Jeugdvereniging van het jaar 2016-2017 gekroond zijn met meisjeschiro Laat Ma-Rollen!
Wij zetten ons elke zaterdag in om kinderen en jongeren een namiddag vol spel en plezier te gunnen, maar er komt nog veel meer bij kijken achter de schermen. Wij zijn een hecht team vriendinnen en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s