Steun onze Chiro via Trooper

Door de maatregelen van het Coronavirus COVID-19 kon onze jaarlijkse Bonte Boere Biere-avond niet doorgaan. Dat wil dus ook zeggen dat er minder geld in onze chirokas komt… Omdat wij jullie dochter(s) nog steeds een fantastisch kamp willen bezorgen, hebben wij gezocht naar een alternatief om watgeld te verdienen voor onze kas: Trooper!

Via https://www.trooper.be/Chirolaatmarollen kan je ons sponsoren door je online te shoppen, zonder zelf extra geld uit te geven!

Een korte uitleg:
Als je via die links op de Trooperpagina van onze Chiro naar de webshop surft, weet de shop dat je onze Chiro wil steunen. De link doet het werk zelf en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar onze Chiro. Iedereen blij! 😁

Een extra handige functie van Trooper: de Trooperbot! Wanneer jij de Trooperbot hebt geïnstalleerd, zal hij elke keer verschijnen wanneer je online shopt met de boodschap “bliep, bliep, Troopershop gevonden.” Dan kan je hem aanklikken en dan doet hij de rest van het werk. Zo moet je zelf niet altijd denken aan ons bij het shoppen, maar doet de Trooperbot het werk voor jou! 😉

Hoe je deze handige functie kan installeren voor Google Chrome of Firefox vind je op https://trooper.be/trooperbot

Een dikke dankjewel alvast! 🙌🏻❤️

P.s Door de maatregelen omtrent het Coronavirus kunnen de activiteiten dit semester niet meer doorgaan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s