Slotactiviteit

Beste ouders en leden

We kunnen het zelf bijna niet geloven, maar het chiro werkjaar zit er alweer bijna op. Voor we op kamp vertrekken, willen we deze mooie tijd echter wel nog gezamenlijk afsluiten met een spetterende slotactiviteit.Spetterend mag je in dit geval letterlijk nemen, we gaan namelijk allemaal samen gaan zwemmen op 22 juni in Sportoase Duinenwater Knokke-Heist

We verwachten dat jullie dochter op eigen houtjenaar het zwembad gevoerd (13u) en terug opgehaald (17u) kan worden. Aarzel zeker niet om andere ouders te contacteren om te carpoolen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en het is nog eens goed voor het milieu ook. 

Het zwembad is veilig en plezierigvoor zowel de jongste spruiten als de oudste leden. Er is van alles en nog wat qua animatie voorzien, van een heus glijbanencomplex, fonteinen, waterversnellingen en een golfslagbad tot sauna’s en stoombaden. 

Tot dan waterratjes! 
Vele groetjes van de leiding 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s