Het aftellen kan beginnen!

(!) Inschrijvingen voor het nieuwe werkjaar zijn afgelopen op 15/ 10, indien uw dochter zich alsnog wenst in te schrijven, contacteer dan één van de leidsters of spreek iemand van ons aan op zaterdagnamiddag (herkenbaar aan de paarse sjaaltjes).

1/ Als eerste moet de link ingevuld worden met de algemene basisgegevens.

2/ Wanneer de ingevulde link verstuurd is en goed is ontvangen, krijgen jullie op het scherm de betaalgegevens te zien. Hieronder kun je deze gegevens ook terugvinden:
Bij deze vragen we om het bedrag van 35 euro (+ 10 euro wanneer er een t-shirt besteld werd) over te schrijven naar volgend rekeningnummer: BE73 9300 0820 5860 met daarbij de vermelding ‘naam + afdeling + inschrijving werkjaar 2019-2020 (+ t-shirt)’.

3/ Wanneer de betaling is ontvangen via overschrijving en de medische fiche is gecontroleerd*/ingevuld zullen jullie een bevestigingsmail krijgen dat uw dochter goed is ingeschreven voor het nieuwe werkjaar.

*De ingevulde medische fiches kunnen op de probeerchiro’s en startdag worden gecontroleerd en eventueel aangepast worden.

Let op! Nieuwe leden kunnen hieronder een medische fiche vinden. Dit moet ingevuld en afgegeven worden aan de verantwoordelijke leidster (Amber Kerckhove) op één van de probeeractiviteiten (21 september of 28 september) of op de startdag (5 oktober). Pas als deze is ingevuld en afgegeven is uw dochter officieel ingeschreven.

Wij kijken er alvast naar uit om er opnieuw een geweldig chiro jaar van te maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s