Slotactiviteit Bellewaerde

De lente is in het land, wat wil zeggen dat het Chiro werkjaar er bijna op zit. Om de Chirokriebels nog een laatste keer goed aan te wakkeren, organiseren we traditioneel een heuse slotactiviteit op zaterdag 30 juni. Dan doen we met alle afdelingen samen een toffe daguitstap om dan het jaar in schoonheid af te sluiten.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om het avontuur op te zoeken in het pretpark Bellewaerde te Ieper. Het familiepark zit boordevol plezierige attracties, exotische dieren, spectaculaire ontdekkingen… waardoor het geschikt is voor zowel jonge als oudere leden.

 

Afbeeldingsresultaat voor bellewaerde

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s